Compartir

Albert Noguera Fernández

Professor Dret Constitucional Universitat de València

Professor titular de Dret Constitucional a la Universitat de València. Director de Democràcia +: Grup d’investigació inter-universitari sobre nou constitucionalisme i Poder Constituent.

L’esquerra i la qüestió nacional a Amèrica Llatina: de Bolívar a Túpac Katari

Article publicat conjuntament amb el diari Público Tot procés de transformació social és sempre un procés nominat i territorialitzat. És a dir, té un subjecte col·lectiu que el protagonitza i un territori on succeeix. Sense subjecte històric territorialitzat no hi ha procés de canvi. L’aparició d’aquests subjectes transformadors es dona fruit de la confluència de causes objectives i […]

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.