Compartir

David Forniès

CIEMEN

Coordinador del projecte ‘Educació per la Justícia Global’ de CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacionals).

Així són els moviments d’autodeterminació actius a Àfrica

Article publicat conjuntament amb el diari Público Una organització independentista de Biafra anuncia una mobilització “d’un milió de persones” davant les institucions europees a Brussel·les aquest juny de 2022 per a reivindicar el dret de les “nacions emergents de Biafra, Ambazònia i Oduduwa” a l’autodeterminació i per a anunciar al món que aquests tres països […]

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.