Compartir

Helena Castellà Duran

Assessora en polítiques socials i drets humans al Parlament Europeu

Helena Castellà Duran és llicenciada en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra i màster en Política Social, Treball i Benestar per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada en gènere, migracions, drets humans i extrema dreta. Ha treballat com a tècnica i com a investigadora en diversos projectes socials i actualment és assessora de polítiques socials i drets humans al Parlament Europeu. És membre de l’Observatori iQ i vocal de la junta de l’Institut de Drets Humans de Catalunya

Llibres publicats

  • Aliquam erat volutpat. Pellentesque quis efficitur sapien
  • Aliquam erat volutpat. Pellentesque quis efficitur sapien
  • Aliquam erat volutpat. Pellentesque quis efficitur sapien
  • Aliquam erat volutpat. Pellentesque quis efficitur sapien

Drets humans o seguretat, aquesta és la qüestió?

Està per veure si aquesta crisi, que posa en relleu una vegada més de la importància de la ciència i dels serveis públics de salut universals serà un revulsiu per a l’extrema dreta o si bé aprofitaran aquesta crisi per, una vegada més, treure rèdit de la por de la ciutadania a un perill intangible.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.