Compartir

Ivan Montemayor

Doctor en Ciència Política i Dret

Doctor en Ciència Política i Dret, Universitat de Barcelona

Territori i plataformes. Ressenya del llibre ‘A l’ombra d’Amazon’

“Volem agrair a Jeff Bezos que se n’anés a l’espai exterior, perquè mentre ell era allà dalt, nosaltres estàvem inscrivint membres”. Així parlava Christian Smalls, líder de la Amazon Labor Union. Just acabaven d’aconseguir una fita històrica: es creava a un magatzem de Nova York el primer sindicat organitzat de personal d’Amazon. No existia cap […]

La nostra Catalunya

Ressenya | El Llibre Negre
“Ens hauríem de preguntar per què molts d’aquests referents són tan desconeguts i no formen part de fil roig de la tradició emancipadora de les esquerres catalanes.”

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.