Compartir

Miquel Ortega Cerdà

Físic i doctor en ciències ambientals

És membre fundador de la Fundació ENT i investigador a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona. Als darrers vint anys s’ha centrat en l’anàlisi i disseny de polítiques ambientals tant en l’àmbit local com regional i global. Com a part de la seva feina ha publicat nombrosos articles a revistes científiques, diaris, etc. i ha assessorat tant amb empreses, com ONGs i administracions públiques.

Més informació: https://ent.cat/wp-content/uploads/2020/03/Miquel-Ortega_CAT.pdf

El retorn de Gaia

Aquest confinament en certa manera és una volta més al primer replegament que va començar fa dècades amb el desplaçament massiu de la majoria de la població.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.