Compartir

Rafael Poch-de-Feliu

Periodista i corresponsal, i autor de diferents llibres sobre política internacional relacionats amb la seva carrera professional.

(Barcelona, 1956)
Va estudiar història contemporània a Barcelona i història de Rússia a Berlín Occidental.Fou corresponsal del diari alemany Die Tageszeitung a l’Estat espanyol i redactor de l’agència de notícies Deutsche Presse-Agentur a Hamburg. De l’any 1988 fins al 2002 fou corresponsal de La Vanguardia a Moscou, coincidint amb el col·lapse de la Unió Soviètica. Del 2002 fins al 2008 fou corresponsal a la Xina del mateix diari. Tot seguit a Berlín[2] i des de finals del 2014 a París

.

Vaja, no hi ha res a mostrar amb aquest criteri.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.