Compartir

Sergi Cutillas

Economista

Economista, fundador de la cooperativa Ekona. Membre de la Plataforma per una Auditoria Ciutadana del Deute (PACD), va formar part del Comitè per la Veritat del Deute Grec, comissióinternacional d’experts promoguda per la presidència del Parlament grec. És membre fundador de :Sobiranies i forma part de la seva Junta, així com del Consell de Redacció.

Discrecionalitat tecnocràtica i hegemonia alemanya a la UE

Article publicat en col·laboració amb el diari Público Els principals arguments d’aquest article es desenvolupen de forma més exhaustiva a l’article “Estats nacionals, institucions transnacionals i hegemonia a la UE” de Lapavitsas i Cutillas, publicat a Evolutionary and Institutional Economics Review (2021), 31 de octubre de 2021. La crisi de la pandèmia ha portat múltiples […]

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.