Compartir

Vídeo del debat online “A quin futur ens enfrontem?” (23/09/2020)

Al Canal de Youtube de l'Institut :Sobiranies pots recuperar el debat "Cartografies de Demà: a quin futur ens enfrontem?" sobre escenaris polítics, amb Xavier Domènech, Eulàlia Reguant i Joan Tardà.

Dimecres 23 de setembre a les 18h, al Canal de Youtube de l’Institut :Sobiranies, vam emetre en directe el debat “Cartografies de Demà: a quin futur ens enfrontem?” sobre escenaris polítics, amb Xavier Domènech, Eulàlia Reguant i Joan Tardà.
L’acte serà presentat per Gemma Ubasart, vice-degana de la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, i doctora en Ciència Política.

Reader Interactions

Comentaris (1)

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.