Compartir

15M

Guanyar la vida de la majoria

Les crisis i els conflictes sempre obren oportunitats, però les obren en tots sentits, per totes bandes. I cal activar-se si es vol que guanyi la vida digna de la majoria en un planeta harmònic, per sobre dels interessos dels mercats.
Per fer que guanyi la vida cal posar en marxa, de forma urgent, les transformacions, i aquest inici de curs la prioritat ha de ser activar la presa de consciència de la majoria social sense poder per empènyer els canvis, amb el màxim apoderament de la societat civil organitzada i no organitzada, per combatre el conformisme i la submissió.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.