Compartir

Les arrels polítiques de les esquerres catalanes

Cites d'algunes de les personalitats històriques que protagonitzen el Curs "Les ARRELS polítiques de les esquerres catalanes", que se celebra del 8 d'octubre al 21 de novembre

Recull de cites, en forma de postals per a les xarxes socials, que mostraenalguns pensaments destacats de les personalitats històriques que formen part del termari del curs "Les arrels polítiques de les esquerres catalanes" que organitzem :Sobiranies i Debats pel Demà aquests mesos d'octubre i novembre (2020)

Reader Interactions

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.