Compartir

Llibre “Momentos pospandemia. Nuevos poderes, nuevas resistencias”

Llibre "Momentos pospandemia. Nuevos poderes, nuevas resistencias". Recopilació de les ponències del Congrés amb el mateix nom que va acollir l'Aula Virtual de :Sobiranies.

Aquest llibre agrupa les ponències presentades en el Congrés acadèmic que es va celebrar entre els dies 18 i 21 d’octubre de 2020 a l’Aula Virtual de :Sobiranies. L’objectiu del congrés i del llibre és, per una banda, analitzar les formes, els mecanismes i els dispositius a través dels quals els poders establerts intentaran mantenir i fins i tot d’augmentar la seva influència sobre la població en el context actual. I, de l’altra, posar en comú, des d’àmbits d’estudi i pràctiques diverses, les possibilitats que existeixen per a la reconstrucció de les lluites col·lectives i, en definitiva, per plantejar un escenari de ruptura i de creació d’alternatives en clau política, social i econòmica.

Clica aquí per descarregar el PDF: “Momentos pospandemia. Nuevos poderes, nuevas resistencias”.

Reader Interactions

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.