Compartir

Monogràfic: nous poders, noves resistències

En un context d’inestabilitat creixent i d’incertesa per a bona part de la població mundial, el sistema capitalista i el poder neoliberal han aprofitat per aprofundir en els instruments de control i d’extracció de beneficis que porten posant en pràctica des de fa dècades.

Monogràfic Especial Coronavirus

Aquests darrers mesos, i encara queda, hem viscut com en una sèrie de ciència ficció, com a Black Mirror. No sabem com seguirà, però ens aturem en aquest monogràfic per veure on som i què sabem a dia d’avui.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.