Compartir

Tarifa normal, tarifa reduïda… què significa?

Com haureu vist si heu accedit fins aquí, els productes principals que tenim a la venda on-line, per exemple, les inscripcions a cursos, tenen dues tarifes possibles.

  • la tarifa normal, aquella amb la qual comptem recuperar els diners que costa és l’organització del curs, per exemple, incloses la gestió tècnica o les remuneracions als participants.
  • la tarifa reduïda, en canvi, és un preu per sota de cost, rebaixat considerablement respecte la tarifa normal, que adrecem a totes aquelles persones que poden tenir dificultats reals per permetre’s l’altra tarifa. Pensem en moltes casuístiques, ben concretes alhora que nombroses: els estudiants menors de 25 anys, les persones aturades de llarga durada, les afectades amb ERTOs, les que tenen treballs precaris, les famílies nombroses, i tants i tants altres casos pels quals pagar el preu de cost de la formació els pot representar una barrera real alhora d’accedir al curs.

Jo puc optar a la tarifa reduïda? Com acredito que en sóc mereixedor?

Sí, clar que hi pots optar. I no, no pots ni has d’acreditar res davant nostre. Ni cap document, ni tan sols cap comunicació amb nosaltres en aquest sentit. Ni sabríem què fer-ne, ni és legal demanar-ho. Resulta impossible saber des de la nostra associació si realment podeu o no podeu assumir la tarifa normal, d’acord amb les vostres possibilitats econòmiques -i les de la vostra família (en cas dels estudiants més joves)-

ho deixem a criteri vostre: vosaltres decidiu quina tarifa podeu assumir.

Així que ho deixem a criteri vostre: vosaltres decidiu quina tarifa podeu assumir. Ningú no us demanarà explicacions ni farà cap distinció, dins el curs. I si acabada la formació penseu que valia més del que heu pagat, sempre podeu fer alguna donació extra subscrivint-vos a partir de 20€/any a l’Institut :Sobiranies.

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.