Compartir

Un gir a l’esquerra: cures

Aquest dimarts 23 a les 18h tenim el tercer debat sobre el document "Un gir a l'esquerra". Estaran Eva Alfama, Jenn Díaz, Sandra Ezquerra, Jossie Rocafort i Ricard Gomà.

Fa dues setmanes, just després de la jornada electoral, l’Institut Sobiranies iniciava una campanya postelectoral per estimular el debat entre moviments socials, la CUP, Comuns i ERC sota el títol “Un gir a l’esquerra”. La campanya començava amb la publicació del document “Un gir a l’esquerra: un debat de país” i una taula rodona amb els analistes polítics Gemma Ubasart, Jordi Muñoz, Mar Griera i David Fernández per debatre sobre els escenaris de futur.

Aquest dimarts 23 a les 18h tindrem el tercer, aquesta vegada sobre cures. Comptarem amb Eva Alfama, Jenn Díaz, Sandra Ezquerra, Jossie Rocafort i Ricard Gomà.

Podràs veure el debat aquí.

Reader Interactions

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.