Compartir

Un gir a l’esquerra: eix territorial

Segon debat sobre el document "Un gir a l'esquerra". En aquest cas, sobre l'eix territorial. Van participar Marta Pallarès, Alba Rojas, Dionís Guiteras, Oriol Nel·lo i Maties Serracant.

Fa dues setmanes, just després de la jornada electoral, l’Institut Sobiranies iniciava una campanya postelectoral per estimular el debat entre moviments socials, la CUP, Comuns i ERC sota el títol “Un gir a l’esquerra”. La campanya començava amb la publicació del document “Un gir a l’esquerra: un debat de país” i una taula rodona amb els analistes polítics Gemma Ubasart, Jordi Muñoz, Mar Griera i David Fernández per debatre sobre els escenaris de futur.

El dijous 18 de març vam tenir el segon debat sobre el document, en aquest cas sobre l’eix territorial. Comptarem amb Marta Pallarès, Alba Rojas, Dionís Guiteras, Oriol Nel·lo i Maties Serracant.

Pots veure el debat aquí.

Reader Interactions

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.