Compartir

[video] Últimes places per al curs d’Anàlisi Electoral!

El curs intensiu d'anàlisi electoral, que impartirà el professor i analista Jordi Muñoz comença aquest dijous 28 de gener i seguirà durant 3 sessions més, els dijous de 18h a 20h.

26/01/2021

El curs intensiu d’anàlisi electoral, que impartirà el professor i analista Jordi Muñoz comença aquest dijous 28 de gener i seguirà durant 3 sessions més, els dijous de 18h a 20h.

La darrera de les 4 sessions (28 gener, 4 febrer, 11 febrer i….), que està programa d’entrada per al 18 de febrer amb la idea de fer anàlisi post-electoral, es mourà a després de les eleccions segons la data en què finalment aquestes se celebrin. Les tres primeres sessions, tanmateix, no es mouran de les dates previstes.

Consulteu aquí tota la informació, programa, preus i inscripció

Reader Interactions

Newsletter

Responsable: Associació Institut Teoria i Praxi. NIF G-67544767. C. Rocafort 242 bis, 2n de 08029-Barcelona. Email: info@sobiranies.cat. Finalitat: Tramitar peticions dels usuaris. Informar sobre el contingut de la pàgina. Comercialitzar béns i serveis. Legitimació: Propi consentiment de l’usuari. Destinataris: Associació Institut Teoria i Praxi i proveïdors legitimats externs necessaris pel desenvolupament de l’activitat. Drets: Accedir, Rectificar, suprimir i altres establerts a la política de privacitat. Contactant amb info@sobiranies.cat. Informació addicional: Aquí es pot accedir a la política de privacitat.